Langerak
De Echte Bakker

Geschiedenis


Op 1 september 1969 namen mijn ouders, Gerard en Tiny Langerak, een bestaande bakkerij over en begonnen aan hun droom. Vanuit mijn ouders was er een wens om steeds meer een eigen uitstraling te creëren. Dit bracht hen ertoe contact te zoeken met collega bakkers om elkaar te versterken op het gebied van kwaliteit en product vernieuwing.
Sinds 1977 zijn zij lid geworden van het echte bakkers gilde.  Vanaf dit moment heten wij dan ook Echte Bakker G.A. Langerak, een zelfstandige bakker met passie en visie voor de toekomst. 


Na 32 jaar nam ik, Sander langerak, het bedrijf over van mijn ouders.  Op 1 oktober 2001 werd het Langerak, de echte bakker.  Sinds mijn overname van de bakkerij zijn er veel vernieuwingen doorgevoerd, met als hoogte punt de enorme verbouwing van onze bakkerij en winkel in 2008.
De productieruimte en de bakkerswinkel staan model voor modern ondernemerschap. Wij zijn dan ook trots om u in deze entourage te mogen ontvangen voor uw dagelijkse brood en banketspecialiteiten.

Niet zomaar een bakker

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Zij zijn bewezen kwaliteitsbakker

Zij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die onze bakkers in hun bakkerij maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen ze het logo niet meer dragen.

Zij hebben oog voor u!

Zij hebben oog voor u!

In de winkel(s) letten onze bakkers op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Zij worden elke dag nog beter!

Zij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt een Echte Bakker. Samen met collega’s blijven ze in gesprek over het vak en leren ze van elkaar. Zo kunnen ze zich blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Langerak, De Echte Bakker

Hoofdstraat 57
2678 CG De Lier
0174512074
logo-rens-2
maandag 07:30 - 18:00
dinsdag 07:30 - 18:00
woensdag 07:30 - 18:00
donderdag 07:30 - 18:00
vrijdag 07:30 - 20:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten